Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Where is your coast-line?

10.3.2010

Where is your coast-line?

Kunhan kesä koittaa, lähdetään matun sekä aku ankka -korin kera piknikille. Eväskoppa kulkee sopivasti tarakalla, sillä tarkoituksena olisi tehdä mahdollisimman monta pyöräretkeä uudessa kotikaupungissa. Merenrannat ovat ihan vieraita enkä ole muutenkaan pyörinyt täällä keskustaa kauempana. Tai no mitä nyt Seurasaaressa, mutta.. Kesää ja pyöräretkiä, uimarantoja ja auringon paistetta odotellessa muistia sopii virkistää Riminin rantakuvilla.






Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

Blogger Paula-Maija kirjoitti...

Piknikit on parhaita! Juuri ystäväni kanssa mietittiin, että ehkä tänä kesänä pitäisi tehdä sellainen "kesäagenda", johon merkitään tukkimiehen kirjanpidolla piknikit, uimarannat, stadikkapäivät ja kaikki muu ihana kesäily, kun yleensä se kesä sitten vaan hujahtaa ohi eikä ehdi tehdä mitään...
Suosittelen muuten Mustikkamaan rantaa piknikille. Varsinkin jos menee sinne saaren itäreunaan, saa olla aika rauhassa lapsiperheiltä :)

10/3/10  
Blogger syys kirjoitti...

Oi, superia! Tuollainen lista olisi oikeasti paikallaan, sillä sehän vaan kannustaa liikkumaan ja tekemään! Ei ollenkaan huono ajatus :)

Ja kiitos vinkistä, käydään varmasti paikanpäällä! <3 Ollaan vielä aika vihreitä liikkumaan täällä, joten kaikki tipit ovat erittäint tervetulleita :)

10/3/10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu