Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Menoja Helsingissä

9.9.2010

Menoja Helsingissä

Ensi maanantain Kilroy Live 2010 on ehdoton must see. Ainakin meikäläiset (ilmoittauduttiin jo ennakkoon) voi bongata paikanpäältä, sillä töissäkäyvienkin on mahdollista ehtiä klo 14-18 kestävään tapahtumaan. Sisäänpääsy on ilmainen ja paikanpäältä voi bongata Vuoden Travellerit sekä Mondon päätoimittaja Heikki Valkaman.

"Vuoden paras tapahtuma Sinulle, joka haluat reissata, työskennellä ja opiskella ulkomailla! KILROY on kutsunut ulkomaisten yliopistojen ja korkeakoulujen edustajia, sekä seikkailumatkojen järjestäjiä ympäri maailmaa yhteiseen tapahtumaan. KILROY livesta saat tietoa, ideoita ja apua suunnitelmiesi toteuttamiseksi. Riippumatta siitä, haluatko matkata maapallon ympäri, opiskella Uudessa-Seelannissa, tai työskennellä Australiassa, saat messulta hyödyllistä infoa - samalla olet jo askeleen lähempänä unelmiasi. NRJ:n Aamupojat ja Vuoden Travellerit myös mukana! KILROY live on inspiraation nostatuksen päivä joten be there!

Osallistuneiden kesken arvotaan messeviä palkintoja mm. Blue1:n lentolippuja." Kilroy.fi

Tutustu ohjelmaan täällä. Ci vediamo !

***

pst. Viiden päivän mittainen Night Visions -kauhuelokuvafestivaali järjestetään 27.-31. lokakuuta. Tapahtumapaikkanana Suomen vahin elokuvateatteri Maxim (Kluuvikadulla). Creepy!

Oheinen kuva Andyn ja Ernan viimevuotisilta Halloween-kinkereiltä, jossa edustivat myös kuvan Suicide Bunny sekä verinen teurastaja.



Tunnisteet: ,

5 kommenttia:

Anonymous Oona kirjoitti...

Aaaaw tällainen kuva piristää päivää kun on juuri tullut kouluun ja avannut koneen!

Nähdään ehkä maanantaina! :)

9/9/10  
Blogger Hanna kirjoitti...

kiitti vinkistä! ja kiitos myös siitä mondon lahjanumerosta, tipahti viime viikolla postiluukusta. tuli muuten aika täydelliseen saumaan, oli just ollut 13h yhdistetty koulu- ja työpäivä, piristi aika kovasti kun uusi lehti löytyi eteisen matolta!(:

9/9/10  
Blogger syys kirjoitti...

Oona; Yeah, ehkä törmätään! :)

Hanan; Oi, superia että löysi perille :) Ja piristi päivääkin vielä, jes!

Jaettu ilo, kaksinkertainen ilo Ü

9/9/10  
Blogger Matkantekijätär kirjoitti...

Hih. Löytyipäs sultakin kivoja blogeja, jopa kaksin kappalein!! Pitääpäs tutkiskella tarkemmin. :)

9/9/10  
Blogger syys kirjoitti...

Eveliina; Kiitos! Liittouduin myös sinun lukupiiriisi. Ihana blogi! :)

10/9/10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu