Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

it's a free ride, it's a free life

23.11.2009

it's a free ride, it's a free life

[Assume nothing.
Plan for everything.
And then plan some more.]



Ilokseni luin, että National Geographic on ostanut Madventuresin tv-oikeudet. Kolmas tuotantokausi pääsee siis levitykseen National Geographic Adventure -kanavalla. Whoa! Olen edelleen sitä mieltä, että suomenkielinen mädi toimi paremmin, mutta toisaalta röyhistelen rintoja suomipoikien puolesta, sillä ohjelma on tähän mennessä hankittu kaikkineen 189 maahan.

***

Älkää ihmetelkö archieves -osion lyhentymistä - piilotin vanhimmat tekstit, jotta voisin käydä ne rauhassa läpi ja julkaista päivitettyinä versioina luettavaksenne. :) Oikeaan reunaan ovat myös ilmestyneet reissattujen maiden flagit sekä "etsi blogista" -osio, jonka avulla voitte (etenkin tulevaisuudessa, kun tekstejä on enemmän) hakea postauksia omista mieltymyksen kohteistanne, tietystä maasta yms. Koen tuon mukavemmaksi vaihtoehdoksi kuin tagi-listan, joka on omaan silmään aina kamalan sekava ja sotkuinen. Toivottavasti työkalusta on siis hyötyä ja jos joku tarvitsee koodia omaan blogiinsa, kysykää minulta! :) (tämä lähinnä, jos käytätte itse koodattuja pohjia ettekä bloggerin omia layouteja)

***

Löydettyäni Panda Kicks -blogin ja vaihdettuani muutaman sanan bloggaajan kanssa, olen mielessäni palannut takaisin Italian Perugiaan, ex tempore automatkaan läpi Toscanan viinikukkuloiden, Montepulcianoon sekä Sienaan. Postaan aiheesta enemmän hieman myöhemmin omien kuvien kera.




Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu