Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

map searching

16.2.2010

map searching

Sain faijalta tuossa taannoin hyvän tipin meidän 185 senttisen maailmankartan kehystämiseen. Tai kehystäminen ei ihan ole oikea termi, vaan tarkoituksena olisi liisteröidä se ohuelle ja kovalle alustalle.

Noin suuri juliste ei luonnollisestikaan pysy muuten siistinä. Alkuun katseltiin planssilevyjä täältä pk-seudulta, mutta niiden hintojen kohotessa sinne 80 euroon saakka (!!!) totesin, etten tosiaan pistä rahojani moiseen. Faijan ehdottama valkoinen kovalevy (3mm) maksaa puutavarakaupassa muutaman hassun euron ja kotoa löytyy vielä tapetointipöytäkin? Ainoa mutta on vaan tuon kartan kuljettaminen takaisin espooseen - kyllähän sen saa vietyä rullattuna Hämeenlinnaan, mutta kartta saanee luvan odottaa jotain suurempaa autokyytiä takaisin uudelle edustuspaikalle.



Tuo kartta saatiin Damin kautta Suomeen n. 35 eurolla postikuluineen, eli aikamoisen hyvä diili noin suuresta julisteesta. :) Aikaisempi postaus aiheesta löytyy muuten täältä.

Joskus leffoista tai kuvista bongaa sellaisia koko seinän peittäviä karttoja, joiden edessä voisi seistä/istuskella tuntikausia. Meillekin yksi tilaukseen (mieluiten kaksi tai useampi) heti, kun saadaan hieman suurempi koti.

Huomaatte varmaan poikkeavan karttamuodon?
Aussithan ollaan totuttu yleensä (täällä pohjolassa) näkemään oikealla puolella karttaa (;


Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu