Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

My car is a pair of boots

24.3.2010

My car is a pair of boots

Bongasin aikamoisen mukavan apuvälineen (bloggauksessa ja noin muutenkin) meille reissaajille. Blogabond mahdollistaa oman reissublogin kirjoittamisen (itse kuitenkin pitäydyn täällä bloggerissa ja toistaiseksi ainakin suomenkielellä) sekä omien reissukarttojen laatimisen. Omat karttani löytää tämän sivun alareunasta, joista käyvät ilmi erasmusreissuilut, reissut matun kera sekä vuoden 2004 InterRail. Suosittelen kaikille, oli aikamoisen hauskaa puuhaa! :) Blogabondista voi myös ladata ihan näppärän skinin omalle blogille (blogspot/wordpress) jonka headerina toimii sitten oma reissukartta. Kätevä ainakin silloin, kun kirjoittelee reissunpäältä ja haluaa infota lukioille olinpaikkansa.

... Blogabond on myös petollisen kutkuttava työkalu uutta reissua suunnitellessa (; Hinku reissuun on jälleen kova, mutta josko nyt ensin makselisin pois nuo uudet silmälasit sekä 80€ saumurin, joka oli ehkä paras löytö ikinä! Looove!


Tunnisteet: , ,

5 kommenttia:

Blogger Noora kirjoitti...

Miitti tänään Vespassa klo 20 :)

24/3/10  
Blogger syys kirjoitti...

Iso kiitos Noora! :)
Nähdään illalla!

24/3/10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Terpeellinen linkki, kiitos!

24/3/10  
Blogger Liza in London kirjoitti...

Kiitos vaan , Nella :D Mun pitäisi kirjoittaa opponointia, eikä tehdä matkakarttoja, joten voin syyttä sua jos mun ohjaaja antaa negatiivista palautetta! ;)

25/3/10  
Blogger syys kirjoitti...

Hahah, mahtavaa!

Tuo on niiiiin koukuttavaa :D Toivottavasti opponointi meni hyvin!

26/3/10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu