Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ciao!

2.6.2010

Ciao!

Anteeksi hiljaiseloni, minulla on ollut jos minkälaista puuhaa viimeisten viikkojen aikana. Tulevana lauantaina juhlitaan graafikkosiskon valmistujaisia. Arvosanakseen Marjukka sai täydet 5, aivan kuten isosiskonsa viime vuonna (; Seuraavana viikonloppuna ovat luvassa vessapaperinheittokisat Kokemäellä, joka on miehen sukulaisten luotsaama tapahtuma.

Hämeenlinnan Wanajafestit olisi pakko tsekata, sillä paikanpäälle saapuvat Eput, Mokoma, Stam1na ja Viikate - eli kaikki herkut. Eput ovat yksinkertaisesti aivan mahtavia livenä, sillä tunnelma on aina ihan katossa ko. keikoilla. Johtunee siitä nostaligiasta, mitä kaikkien tuntemat ja osaamat biisit aiheuttavat katsojissa. :) Green Day on jo ensi viikolla, enkä vieläkään osaa kuvitella näkeväni ainaisen lempparibändini livenä. Yhtyettä on odotettu Suomeen jo 15 vuotta (minä seiskaluokalta lähtien), eli jo on aikakin tulla viihdyttämään meitä! U2 ja p!nk odottavat sitten vähän myöhemmällä ajalla. Haluaisin myös poiketa Valkosipulifestareilla, onko kellään niistä mitään kokemusta?

Kesälomaakin ollaan suunniteltu sekä trippiä lämpimään ensi vuoden alusta. Niistä kuitenkin lisää myöhemmin! Energiat ovat tällä hetkellä eräässä salaisessa, matkustukseenkin liittyvässä projektissa, jota pääsee lukemaan kommentoimalla tähän postaukseen oman s-postinsa (jotta voin kutsua teidät mukaan lukemaan). (;

Ciao e ci sentiamo !

Tunnisteet:

7 kommenttia:

Anonymous Oona kirjoitti...

Sulla on mun osoite, lisää mut! ;)

2/6/10  
Blogger syys kirjoitti...

Sen teen! (;

2/6/10  
Blogger Laurenzia kirjoitti...

Hei minä kanssa!

rokkiriimu@gmail.com

tai

etunimi.sukunimi@gmail.co (tämä on enempi käytössä)

2/6/10  
Blogger syys kirjoitti...

Lähetetty! :) <3

2/6/10  
Blogger syys kirjoitti...

Jaahas ja moni lukijoista tiesikin aiheen/paikan (; Mutta vielä saa joinata! Eli s-postia tänne jos haluaa mukaan :)

4/6/10  
Blogger Suvi Höyden kirjoitti...

Minä kanssa! :D Luin nää kaikki jutut heti ja haluun lisää.

suvi.hoyden@gmail.com (toivottavasti nyt kaikki mainostajat tajuu napata tän mun sähköpostin ja tukottaa sen täyteen roskaa. :D)

7/6/10  
Blogger syys kirjoitti...

Suvi, onnistuu! :D Sun blogi on superihana! Rakastan sitä!

8/6/10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu