Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

La Giornata del Gatto grigio

26.5.2010

La Giornata del Gatto grigio

Italiaseran aiheet sen kuin paranevat. Tällä kertaa, jo 9. serassa, oli tarkoitus esitellä italiaano. Speksejä ei sen kummemmin jaettu, eli valinta oli suhteellisen vapaa - yes!  Tiesin heti kenestä oma postaukseni kertoisi. Voin rehellisesti todeta erään italiaanon varastaneen sydämeni vaihto-opiskeluni aikana Ravennan maakunnassa sijaitsevassa Faenzassa. Kaipaan häntä edelleen. Kaipaan yhteisiä hetkiämme illan hämyisimpänä hetkenä, juuri ennen baarin sulkemista, liian monta vodkapaukkua nauttineena.. Oivoi!

Asustellessani Corso Baccarini 8:ssa, ei minulta ollut kuin vaivaiset 500m pikkukaupungin parhaaseen menomestaan. Loungemainen keikkapaikka oli juuri sellainen, mitä kaipaan Suomeenkin. Edes Helsingistä ei löydy vastaavaa paikkaa. Tai jos joku epäilee tietävänsä sellaisen, ottaisin vielä täysin vihreänä espoolaisena kaikki neuvot ja vinkit vastaan! Pelastakaa mun viikonloput ja kertokaa oikeasti jo käymisen arvoinen mesta! Ja vaikka paikka löytyisi, en usko että saisin yhtä tujuja ja samalla niiiin edullisia vodkalemoneja, mitä Faenzan Clan Destino tarjosi.

Talpa on aito, ihana, italiaanoille ominaisen karvainen, välillä hyvin yrmeä, kaikkien naisten päätkääntävä gigolo. Kuuro kollikissa Talpa asustelee omistajansa pitämässä Clan Destino loungebaarissa hengaillen ihmisten keskuudessa. Lempipuuhia ovat makaaminen ja syöminen. Rapsutuksetkin ovat kivoja, kun kissa sillä päälle sattuu. Kolli on nimittäin välillä kovin äreä, kun sen nokosia häiritään. Mutta miksä sen parempi paikka asustella, kuin leppoinen baari ja omistaja vierellä koko ajan. Ruokaa riittää niin paljon kuin jaksaa syödä, eikä melu ja möykkä häiritse alkuunkaan. Jos ihmisemäärä alkaa ärsyttämään, pujahtaa Talpa tyytyväisenä takahuoneeseen. Mitkä kissanpäivät!


Talpaa on kova ikävä! Ja parastahan on se, että
kollille löytyy oma fb-profiili. Arvatkaa kuka on kaverilistalla (;


Tässä vielä muutama kuva Clan Destinosta
(kuvat myspace -sivuilta)

Baarin yhteydessä toimii Angusto Ristorante

Tunnisteet: , , ,

5 kommenttia:

Blogger Noora kirjoitti...

Ooooh, ihania muistoja ja ihana herra kissa. Harmaantuneet italiaanot on parhaita ;)

26/5/10  
Blogger Liza in London kirjoitti...

Oiiiiiiii how cool is that! Ja vaikka en osaa neuvoa mitään tollasta paikkaa niin voin tarjoutua ainakin seuraksi joku viikonloppu ;)!

26/5/10  
Blogger syys kirjoitti...

Noora, sanos muuta. Miehet paranee vanhentuessaan (; Ainakin Bruce ja George!

Dolce, minä en koskaan kieltäydy kauniista naisseurasta, eli ehdottomasti! Ois super kivaa! :)<3

26/5/10  
Blogger Paula-Maija kirjoitti...

Ihana italialaisherra ja stoori! :) Täytynee perustaa testiryhmä ja lähteä kiertämään Helsingin klubeja ja baareja sen täydellisen toivossa... ;)

26/5/10  
Blogger syys kirjoitti...

Täällä yksi testiryhmään ilmoittautuva! Sitten kun ollaan nautittu tarpeeksi kuplivaa, mennään jutteleen kaikille pelkkää italiaa ;D

27/5/10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu