Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

This is Spartaaaaaaa !!!

23.5.2010

This is Spartaaaaaaa !!!

Karskeat terveiset loppuunmyydystä Vantaan Hakunilan Extreme Runista -10! Tapahtuma oli aivan mielettömän hyvin onnistunut ja kaikki järjestelyt pelasivat loistavasti. Kaikille osallistujalle (tytöille ja pojille erilliset) jaettut sponsorikassit sisälsivät vaikka mitä kivaa ja hyödyllistä aina näytepakkauksista kylmäpusseihin ja käsideseihin. Tytöille jaetuista kasseista löytyi mm. tuoksunäyte, urheilusukat sekä Avonin aurinkorasva. Extreme Run rannekkeella sai käydä tankkaamassa makkaraa ja urheilu- sekä virkistysjuomia niin paljon kuin halusi. Rannekkeella pääsi myös ilmaiseksi sisään virallisiin jatkobileisiin, kuin muutoin piletti olisi kustantanut 12€. Tulisuudelma ei kuitenkaan ollut meitä varten, joten siirryttiin porukalla stadin keskustaan.

Team Sparta ilmoittautui siis hupisarjaan komeiden pukujemme ansiosta (; Huomio oli taattu, sillä 14 henkinen legioona aiheutti hilpeyttä niin kanssajuoksijoista kuin mediassakin. Saa nähdä missä esitetään se video, jossa nelitoistapäinen lauma karjuu sotahuutoaan (; Kuvia ja kooste löytyvät tapahtuman sivuilta ensi viikon aikana.

Suurin osa porukasta nykäisi viiden kilsan lenkin. Olli, Antti sekä Juha kuitenkin päättivät juosta täyden 15 kilmometrin kierroksen, josta tunnustuksena sai komean mitalin. (Kuvat yhteisesti koko porukalta) Suoritus on aikamoisen hatunnoston paikka, sillä rata itsessään oli hyvin raskas. Goljatin portaat, verkossa kiipeily, jatkuvat pitkät ja ankarat ylämäet, ryömittävät putket ja monet muut esteet verottivat aikaa ja voimia.


Oma suoritus helteisessä kesäsäässä meni odotuksia hurjasti paremmin. Kun pojat saapuivat maaliin ensimmäiseltä kierrokseltaan siinä 50-55 minuutin tienoilla, oli oma aikani 56.38. Sijoitun viiden kilometrin matkalla 12. parhaaksi tytöksi ja kokonaissijoituksella ylsin paikalle 53/595. Yeah!! Tapahtuma vakuutti meidät täysin, joten nähdään samoilla mestoilla ensi vuonnakin!

Tunnisteet: ,

7 kommenttia:

Blogger Noora kirjoitti...

Ihan mahtavaa!!!!! Teillä on ollut aika kuuma juoksusää, mutta niinhän se oli siellä Spartassakin :D

23/5/10  
Blogger Liza in London kirjoitti...

Nella, sä olet niin hauska! Aivan huippua!

24/5/10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Superia! Sulla meni mielettömän hyvin!

24/5/10  
Anonymous Oona kirjoitti...

Mahti aika! Hyvä tyttö!

ps. sulla oli aavistuksen komeita poikia mukana ;)

24/5/10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Go Nella, hyvin vedit ainoona tyttönä!

24/5/10  
Blogger paula kirjoitti...

ei vitsi mä oisin niin halunnu lähtee tonne mut en saanu ketään oikei innostumaan ja siin päiväl oli sit kaikkee muutaki nii loppujen lopuks unohdin koko jutun. lähtisköhän joku ens vuonna mun kaa :o

24/5/10  
Blogger syys kirjoitti...

Tuonne tapahtumaanhan piti ilmoittautua etukäteen, ja loppuunhan se myytiin jo hyvissä ajoin :)

Eli ensi vuonna kannattaa olla ajoissa liikkeellä, jos mielii ko. tapahtumaan! Me ollaan ainakin menossa :)

24/5/10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu