Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

InterRail pohdintoja

2.8.2010

InterRail pohdintoja

Hm, minun täytynee kai jättää vasta alkaneet InterRail-postaukset odottamaan sitä, että saan tulevana viikonloppuna käsiini matkan aikana kirjoitetun päiväkirjan. Matkajututhan eivät ole mitään, ellei niitä pääse höystämään kaikenmoisilla kämmeillä, pienillä iloisilla asioilla ja tapahtumilla sekä aivan käsittämättömän tuurin ansiosta tapahtuneilla ikimuistoisilla kommelluksilla, joita en luonnollisestikaan voi muistaa ulkoa näin monen vuoden jälkeen.

En ole kuitenkaan vielä kertaakaan tohtinut avata päiväkirjaani reissumme jälkeen. Eli josko nyt vihdoin olisi sen aika. Ja luulen, että tarvitsen sen höysteeksi lasillisen Montepulcianolaista punkkua. Teinivuosien avautumiset hirvittävät jo etukäteen, mutta uskon kirjan sisältävän sanasta sanaan kaikki ne parhaimmat kämmit, joista haluan teille kertoa.

Palataan siis reilin puolesta asiaan ensi viikolla, kun olen saanut päiväkirjan käsiini. Ü Sitä ennen tietenkin kaikkea muuta!


Tunnisteet:

2 kommenttia:

Blogger Paula-Maija kirjoitti...

Oih, vanhat päiväkirjat <3 Niitä lukiessa herää suunnattoman myötähäpeän lisäksi huikeaa nostalgiaa... Tosin matkapäiväkirja saattaa olla astetta parempaa tavaraa kuin ne teinivuosien vuodatuspäiväkirjat! :)

2/8/10  
Blogger syys kirjoitti...

Sanos muuta! Ü Reilipäivyristä löytyy varmasti hauskoja matkakommelluksia ja juttuja, joita en nyt muista.

Mutta samalla sieltä kyllä löytyy niitä pöyristyttäviä myötähäpeänpuuskahduksia, sillä tuo oli ensimmäinen pidempi reissu maailmalle ja avauduin aika rankasti niistä ihanista ja vapaista fiiliksistä kirjani sivuille :,D

Toisinsanoen kopsaan ylös parhaat palat ja poltan opuksen seuraavalla saunareissulla, sillä sitä häpeän määrä en kestäisi että joku saisi sen käsiinsä :,,,,,,D

5/8/10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu