Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pää pilvissä, jalat puuterilumessa

10.9.2010

Pää pilvissä, jalat puuterilumessa

Mikä aiheuttaa ylimääräisiä kierroksia lautailijalle? Laskettelukeskuksien ensimmäiset mainokset bussien kyljissä. Kun pojat laskivat/ilahduttivat ihmisiä kaudella -07 joulupukkeina (arvatkaa kuinka moni japanilainen oli kuvaamassa), valloitettiin Rukan rinteet seuraavana vuonna (jolloin myös tapasin nykyisen mieheni) eläinpuvuissa. Riemulla ei ollut rajaa, kun lehmä, possu, hirvi, kenguru poikasineen, sonni, kirahvi, papukaija sekä muna (!!) valloittivat rinteet. Yllä oleva kuva on hieman huono, mutta murun munapukuna toimi siis valkoinen haalari, valkoinen kypärämyssy sekä kypärän päälle viritetty valkoisesta taikinakulhosta leikelty kananmunankuori :D Useassa kuvassa muna lyöttäytyi yhteen papukaijan (Paula) kera, mutta hämmästystä aiheutti kylläkin enemmän kirahvin ja munan läheinen suhde. Oi niitä aikoja! Ventovieraat arvuuttelivat mm. sitä, miltä poikaset mahtaisivat näyttää, syntyykö matusta tipu vai kukko tai onko poikanen edes kuoriutunut. 99% kommenteista oli naurunrepsahduksia ja iloisia kommentteja, mutta joukkoon mahtui pari daijuakin, joilla ei riittänyt huumorintaju moiseen touhuun. Noh, huvinsa huumorintajunsa kullakin! (;

Viikonmittaiseen reissuun mahtui kemuilua, laskettelua, kemuilua, yhdessä touhuamista, kemuilua ja karaokea, saunomista, lumessa mönkimistä, lumisotaa ja hulvattomia taksimatkoja. Maisemat olivat upeat, säät suosivat joka päivä ja suurimmilta vammoilta säästyttiin (mitä nyt Erna sai turbohuulet kaaduttuaan kerran laudalla).

Viime kaudella hankitut Burgermanin ekologiset laskuhousut (sekä uusi turkoosi potta) eivät ole vielä päässeet kuviin, mutta nyt uuden kameran myötä saadaan materiaalia myös tulevan kauden laskureissuilta ! Ja niin, ne housujen ekologiset speksit: Materiaalista yli 50% on kierrätettyä PET:iä. Housujen oikeasta taskusta löytyy  "wastebag" eli vettä pitävä kankainen roskapussi, johon on printattu eri jätteiden maatumisaikoja. Banaanin kuoretkin ottavat yli kaksi vuotta! Eli jos rinteessä tulee nakerrettua suklaata tms muuta välipalaa, voi roskan huoletta laittaa tuohon narulla taskun pohjaan kiinnitettyyn wastebagiin. Mi piache!



Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu