Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lähiseutumatkailua Tervasaaressa

6.12.2009

Lähiseutumatkailua Tervasaaressa





[tontut Tervasaaressa 06/12/09]



Kohta tulee kolme kuukautta täyteen Espoon Tapiolassa. Matu siis opiskelee ja minä tulin perässä töiden takia, ja kovasti ollaan omasta 9. kerroksen pienestä ja kivasta asunnostamme tykätty. Näin reissaajille korkea talo ja ylin asunto on kerrassaan muikea, illalla voidaan vastapäisen talon seinien sijaan katsella nousevia ja laskevia lentokoneita (; Mi piache! Tässä myös muutama kuva yhteisestä kodista - robotti ja sitruunanpuristin (norsu) ovat molemmat syksyiseltä Damin reissulta, taulu sen sijaan on matun itsensä taiteilema joskus alle 10 vuoden ikäisenä. :) Tuossa kuvassa taideteos tosin kiikkuu vielä hyllyn yläreunasta, nykyisin se on päässyt oikealle paikalleen keskelle seinää. Mysteeriksi kuitenkin jää esittääkö taulu yötä vai päivää, onko keltainen pallero kuu vai aurinko ja onko taivaalle kaartuva värikimara sateenkaari vai revontulilauma. Ehkä taulu juuri sen takia on niin super - se on hyvin muuntautumiskykyinen ja voisin esitellä sen jokaiselle vieraalle eri tavalla. (;





Vaikka ulkomailla reissailu onkin sitä jotain, suosin myös paljon ihan omien huudien tutkiskelua. Oikeastaan olen oppinut sen tavan matulta, joka pyöräilyharrastuksensa (down hill) ansiosta sukkuloi lähimaastossa siellä ja täällä. Etenkin täällä Helsingissä nähtävää riittää eikä paikan tarvitse aina olla mitenkään iso tai super cool. Tärkeintä on tajuta, että ihan lähelläkin on hienoja paikkoja, joita ei vaan yleensä tule noteerattua juuri mitenkään. Tässä muutama kuva Tervasaaresta, joka oli hauska paikka tsekata, vaikka olikin kierretty alle kymmenessä minuutissa. Haastan siis teidätkin tsekkailemaan uusin silmin omien lähialueiden paikkoja, puistoja, kävelyreittejä - mitä vaan, missä ette ole hetkeen käyneet.


Samaan settiin mahtuvat mukaan Madventures Goes Helsinki -reitit, jotka löytyvät tämän linkin takaa. Osalle saitti on varmasti tuttu, mutta eihän se kertaus koskaan pahaa tee. (; Kun ensi kerran tulette pk-seudulle, kannattaa aikaa varata jonkin reitin tsekkaamiseen ihan vaikka rehellisellä turistimeiningillä.



Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu