Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

i know i cannot turn back

25.11.2009

i know i cannot turn back




Eilen oli muutenkin hyvä päivä, mutta kotiin päästyäni matu pudotti aikamoisen pommin - EasyJet alkaa lentämään helmikuusta 2010 väliä Helsinki-Pariisi sekä Helsinki-Manchester ! Ja hintaa on edullisimmillaan huimat 29€ suunta, voi pojat !

Pariisi on pyörinyt mielessä vasta tovin ja mikä jottei en lähtisi tuolla hinnalla tarkistamaan rakkauskaupunkia vaikka pidennetyksi viikonlopuksi. Onko kenelläkään mitään hyviä vinkkejä missä kannattaa käydä? Entä kuinka kauan paikan päällä pitäisi olla, minkälaista siellä on? Ihanaa varmasti, mutta kuulisin mielelläni joidenkin muiden reissaajien kommentteja Pariisista. Eli jos sinulta löytyy kokemuksia, feel free to write!

Manchester kiinnostaa myös. Tämä on kylläkin hieman vaarallista varallisuuden puolesta, mutta toisaalta koskaan ei voi tietää miten kauan halpalentoja lennetään (kyllä, olen jonkin verran skeptinen niiden pitkän elinkaaren suhteen) joten.. Onneksi olen töissä. Viikonloppureissu Pariisiin menee siis ehdottomasti tilaukseen, Brittejä voisin katsoa uudelleen ensi syksynä, kun pikkusisko aloittaa kolmivuotiset opinnot jossakin hienossa nykytanssin oppilaitoksessa. En muista sen tarkemmin, mutta haettuaan kolmeen eri kouluun, olisi siskoni päässyt niihin kaikkiin. Eli eikun valitsemaan se oppilaitos, jossa koreografin opinnot aloitetaan. :) Voin kertoa, että tulen vierailemaan Brittilässä usein ja mielelläni.


Lontoon syksy 2008

Tunnisteet: , , ,

4 kommenttia:

Blogger Kia kirjoitti...

Pariisissa ei voi koskaan viettää liikaa aikaa!

Mutta, sanoisin että se, miten pitkä loma kannattaa varata riippuu paljon siitä, mitä tahdotte tehdä. Esim. Louvressa saa kulumaan koko päivän, jos tahtoo retkeillä esim. Versaillesiin niin siihen menee toinen jne. Shoppailulle on varattava pari päivää ja sitten on tietysti pakolliset Sacré-Coeurin, Moulin Rougen, Notre Damen ja Eiffel-tornin kaltaiset nähtävyydet, jotka eivät paljon matkustaneelle ole henkeäsalpaavia juttuja. Mutta voiko sanoa käyneensä Pariisissa näkemättä niitä?

Mun oma lempparialue Pariisissa on Montmartre. Mun pariisilaisen kaverin lempikaupunginosa on Marais, joka on vissiin myös kaupungin gaydistrict.

Suosittelen: http://lauradelille.blogspot.com

Oi, nyt rupee tekeen mieli Pariisiin!

25/11/09  
Blogger syys kirjoitti...

Ihanaa! Tilasin uuden tuttavuuden heti blogilistalta, kiitos vaan vinkistä todella paljon :)

Ja kaikki nämä mainitsemasi paikat kirjoitan visusti ylös muistikirjaani (siihen, joka on kulkenut mukanani italiasta lähtien). Ja totta, ilman Eiffel-tornia, Notre Damea tai Moulin Rougea ei voi sanoa käyneensä Pariisissa. Mielestäni ne kaikkein tunnetuimmatkin paikat on aina nähtävä, eri asia paljonko niihin uhraa aikaa (;

Marais on ehdottomasti tsekattava myös ja Montmartre myös! Toisin sanoen, me tarvitaan vähintään ylipitkä viikonloppu.

Mutta haitanneeko tuo mitään? (;
Kiitos vinkkeleistä ihan super paljon!

25/11/09  
Blogger Laurenzia kirjoitti...

Omg! Kuinkahan monta viikonloppua ehdin olemaan suomessa ennen kuin on lähdettävä Pariisiin! (kullan kanssa tietenkin :)) Kiitos vinkistä!

Ja kaukokaipuu on todellakin syttynyt liekkeihin, olen niin iloinen!

25/11/09  
Blogger syys kirjoitti...

Veikkaan, että sinun tahdilla siihen ei mene edes kuukautta.

Kaukokaipuu rokkaa täysillä ja olen siitä itsekin mielettömän tyytyväinen. Harva tietää, miten paljon bloggaamisesta on iloa ja inspistä ihan vaan itselle, uskon että molemmat kuulutte siihen joukkoon (; Tästä saa itselle niin paljon irti!

26/11/09  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu