Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Italiasera 3/2010

26.3.2010

Italiasera 3/2010

Vietin elämäni ensimmäiset sokkotreffit erittäin onnistuneesti ja mielettömän mukavassa porukassa (miksi tyytyä vain yhteen..). Italiaseran miitti vietettiin Vespassa, jonka ruokalistalta bongattiin heti alkupaloiksi useampi kielioppivirhe. Huomautettuamme asiasta ystävällisesti tarjoilijalle saimme kuulla, että menu on italialaisen pääkokin käsiälaa. Anteeksi vain, mitä kohtaa en ymmärtänyt?

Pizzat ja alkupalat upposivat hyvin, samoin jälkiruoaksi tarjoiltu jäätelö (vaikka se paljastuikin hieman liian esanssiseksi). Muut valitsivat sitruunasorbetin, minä nappasin kirsikkasuklaan. Jos kuitenkin haluaa hyvää taivaallista, aitoa italialaista jäätelöä, kannattaa suunnistaa Hämeenlinnan Mamma Miaan! Milanolainen Marco pitää oikeaoppista, pientä ja sympaattista jäätelökahvilaa aivan torin kulmassa. Mi piache!

Illan kuvasaldo on hieman hämärää, vaikka meininki olikin kaiken aikaa erittäin pirteä - ja meluisa. Suunvuoroja jaeltiin tasaisesti ja hiljaista hetkeä ei taidettu kohdata kertaakaan? (; Grazie mille tutti! Spero di vederti al piu presto!




Tunnisteet:

6 kommenttia:

Blogger Noora kirjoitti...

Oooohhh... Olipas hauskasti kirjoitettu :) ja mitä kuvia... Mä en edes aio yrittää kuvata mitään meidän tulevilla iltamilla, jos joukossa on yksi järkkärivelho. Buon venerdi e ci sentiamo!

26/3/10  
Blogger Liza in London kirjoitti...

Hahahahahaha, tää oli hyvä! Oli tosi hauskaa. :) Ja kyllä, retki Hämeenlinnaan alkaa kutkuttaa ;).

26/3/10  
Blogger syys kirjoitti...

Noora: Kiitos :* Mutta en mä mikään velho ole, eli kamerat mukaan vaan! Sitä paitsi, jos muilla ei ole kameroita niin minä en ikinä ole missään kuvissa :,,,D HAhahahahaha <3

Liisa: Hämeenlinnanreissu ei olis ollenkaan paha (; Jos saisin joskus auton tänne niin vois vaikka pyörähtää siellä jäätelöllä ja tsekkaan Aulangon satumaisemat :)

26/3/10  
Blogger paula kirjoitti...

hyvähyvä, mäki saan kohta oman juttuni pykättyä ku voin pölliä teiltä kamerallisilta kuvat! :D

kesäinen jäätelöretki Hämeenlinnaan kuulostaa varsin hyvältä kyllä! :)

26/3/10  
Blogger syys kirjoitti...

Nonni, kuvat kiertoon :D Super!

26/3/10  
Blogger Paula-Maija kirjoitti...

Ihania kuvia! Ja oli kyllä aivan loistavan hauska ilta - kiitos siitä teille kaikille tyttösille! Otetaan pian uusiksi.

Olen juossut pari viime päivää pää kolmantena jalkana, joten postausta ei ole kuulunut, mutta nyt on aikaa muokata kuvia ja kirjoitella, kun myöhästyin Turun junasta MINUUTIN ja siitä syystä vietän laatuaikaa rautatieaseman Mäkkärissä :)

Hauskaa viikonloppua!

26/3/10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu