Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Matkafiilistelyjä

6.5.2010

Matkafiilistelyjä

Olen tyrmistynyt. Korkkasin eilen reissun kunniaksi (ja ihan sen takia, että saisin jännitykseltäni unta) Montepulcianolaisen Canaletton (matun mukaan kananlentopunkun). Viini oli ihan ok, oikeastaan aika laimea. Anteeksi vaan, mutta miten Montepulcianolainen viini - jota tituleerataan yhdeksi maailman parhaista - voi olla huonoa? Keskitäyteläisestä ja kirsikkaisesta mausta ei ollut tietoakaan. Jos mausta ei välitä, olivat yöunet onnistuneet. Ja pitkät. Epäileville tiedoksi, etten juonut itseäni tukevaan humalaan. Pullo kahteen pekkaan kuluu nopeasti.

Sää Lontoossa on ailahdellut koko ajan. Viimeisimpien tietojen mukaan huomenna paistaisi aurinko. BBC:n säätiedotukset vaihtuvat kuitenkin niin hanakasti ja usein, etten viitsi enää seurata niitä. Tuleehan tuo todettua joka tapauksessa paikanpäälläkin.

Huomenissa (alustavien suunnitelmien mukaan) on tiedossa shoppailua ennen lounastusta Jamien raflassa. Illalla olisi tarkoitus käydä tsekkaamassa joku klubi (tänään taidetaan valua johonkin pubiin tammitynnyrioluiden läheisyyteen) ja lauantaina/sunnuntaina haluan designmuseon Sustainable Futures -näyttelyyn, joka on omalla kohdallani mielettömän hypetyksen kohde. Noin muuten mennään Mondon matkaoppaan ja omien fiilisten mukaan. Portobello Road kutkuttelisi Notting Hillissä viikonloppuna kuten myös Baker Streetin Sherlock Holmesin tuubiasema, josta en muistanut napata viime reissulla kuvaa.




Ensi viikolla hypätäänkin Hämeenlinnan junaan jo keskiviikkona napattuani helatorstainjälkeisen perjantain vapaaksi. Luvassa mökkeilyä ja kalastusta Hauhon Ruusurannassa :)

Ja vielä tähän loppuun ilouutinen kaikille meille Brucen faneille!
Die Hardista on kuulopuheiden mukaan tulossa viides osa (;
I Love You Bruce Willis!

Tunnisteet:

3 kommenttia:

Blogger Liza in London kirjoitti...

Upeaa reissua!!!!!!

6/5/10  
Blogger syys kirjoitti...

Kiitos beibi! <3

6/5/10  
Blogger Paula-Maija kirjoitti...

Ihanaa Lontoota ja mökkeilyjäkin! :)

6/5/10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu