Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Saunaniemen Juhannus

28.6.2010

Saunaniemen Juhannus

Jussi sujui rennon rauhallisesti Savon mökillä yhdessä siskojen, siskon miehen sekä faijan kera. Perjantaina mukaan kutsuttiin myös mökkinaapurit ja ilta kului rattoisasti muurinpohjalettujen sekä grillin parissa. Sää oli kaiken aikaa aurinkoinen ja lämmin. Itikat poissa pitänyt lämmin etelätuuli ei haitannut yhtään, sillä hyttysiä oli tänä vuonna enemmän kuin ikinä. Matu jäi Helsinkiin töihin, sillä viikonlopusta nappasi talteen Thaimaanreissun menopaluun hinnan. Aika hyvä saalis noin viikonlopulta!

Lautapelit ovat aina olleet ykkösiä, joten niitä hakattiin taas tälläkin kertaa aamusta iltaan. Jungle Speed on ehdoton, suosittelen hauskaa ja nopeutta vaativaa peliä kaikille! Cluedon, Bogglen, korttipelien sekä Trivialin ohella arvuuteltiin Yhdysvaltojen osavaltioita. Nuorin sisko osaa ihailtavasti kaikki ulkoa. Markku (siskon mies) on asustellut useamman vuoden sekä Yhdysvalloissa että Ruotsissa, joten osavaltiokilpailulta ei vältytty: nuorin sisko sekä miehensä unohtivat molemmat yhden, oma saaliini kipusi seitsemääntoista (/50). Ei kamalan hyvin, mutta väitän tuloksen olevan paljon parempi, mitä useammalla muulla.

Kuinka monta osavaltiota muistuu mieleen lonkalta, ilman fuskua? (;

Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyttysiä on tosiaan tänä vuonna ennätysmäärä. Mistähän lie johtuu..

28/6/10  
Blogger syys kirjoitti...

Totta turiset. Mustat pilvet surisivat perässä heti, kun tuuli laantui.

28/6/10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla meni vaivaiset 8 ! :D

28/6/10  
Anonymous Oona kirjoitti...

Hmh, en ees yritä. Mutta tuollaisella tiedolla olis silti mukava brassailla aina oikean paikan tullen! Taidan siis tutustua suosiolla linkkiisi..

:)

28/6/10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu