Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Aviafobia

23.6.2010

Aviafobia

Voisi kuvitella, että tulevien reissujen fiilistely nostaisi pinnalle aina ja vain niitä positiivisia tuntemuksia. Vaikka pystynkin heittäytymään hetkellisesti kirkkaan siniseen veteen ja riippumattoon kookosdrinkin kera, en pääse eroon hirvittävästä lentopelostani. Kun jo Euroopan sisäiset lennot aiheuttavat ahdistusta ja itkua, miten ihmeessä selviän matkastamme Bangkokiin?

Minulle on useaan otteeseen kerrottu, ettei suuremmissa lentokoneissa istuminen ole yhtään niin kamalaa, mitä pienten purkkien kyydissä. Arvaatte varmaan, että olen kalunnut läpi useita eri sivustoja ko. aiheesta. Edes Finnair ei toistaiseksi järjestä kursseja lentopelosta ja sen käsittelystä. Muistan lukeneeni jonkin yhtiön lehdestä, ettei turbulenssi voi pudottaa konetta. Tällaiselle (lento)pelkurille sen uskominen on täysi mahdottomuus - turbulenssi meinaa jo itsessään viedä minulta hengen.

Olisinkin kysellyt josko jollakulla olisi joitain rohkaisevia kommentteja, faktoja tms sivuja (joihin en vaikka olisi vielä törmännytkään) lentopelosta ja aiheen käsittelystä. Tuleva, piinaava ja PITKÄ lento kauhistuttaa jo valmiiksi ja tekisin kaikkeni, jotta saisin itseni ruotuun ennen tulevaa koettelemusta.



Now I know why they tell you to put your head between your knees on crash landings. You think you're going to kiss your ass good-bye.


~Terry Hanson

Tunnisteet:

2 kommenttia:

Blogger Elli kirjoitti...

Itse karsin myos jonkinasteisesta lentopelosta joka minun tapauksessani aiheuttaa ihan jarjetonta pahoinvointia. Melbournesta viimeksi lahtiessamme paha olo alkoi jo pari tuntia lentoa ennen ja oksu tuli jo lentokentalla.

Mitaan hirveita pelkotiloja ei paalle pukkaa, mutta uskoisin pahoinvointini liittyy vahvasti friikahtamiseen kontrollin menettamisesta.

Eihan tasta nyt kovin kannustavaa kommenttia tullut, eika tasta juuri apua sinulle ollut mutta tiedatpa etta meita on muitakin! :D

23/6/10  
Blogger syys kirjoitti...

Huuh, mulle ei tule oksetusoloa vaan pakokauhu ja ahdistus. Ihan hirveetä enkä tiedä miten pääsisin siitä eroon.

Ei auta kun lukea lisää ja järkeillä. Mutta hei, kiitos lohdutuksesta. Onneksi en oo yksin pelkojen kera :*

24/6/10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu