Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Reissufiliksiä ja messuilua

15.9.2010

Reissufiliksiä ja messuilua

Silloin kun ei ole aivan varma kameran kuvasaaliista, kannattaa.. No, tässä ainakin kaksi räpsyä Kilroyn matkamessuilta. Kaikki muut olivat joko tärähtäneitä, liian tummia tai muuten vain epäonnistuneita - varsinainen valokuvaaja. Tämä ei mene enää edes uuden kameran piikkiin, sillä jos ei tajua käyttää salamaa, ei auta valittaa. Heh. Messuilta jäi kuitenkin käteen monta hyvää tippiä tulevaa Thaimaan matkaa ajatellen, ja eilisiltaa tahdittivatkin erinäiset pohdinnat norsusafarista, melontaretkistä sekä vaelluksesta. Okei, viimeinen voidaan jättää pois jättimäisen hämiskammon vuoksi, joka pitää minut kyllä tasan ja kaukana viidakosta.

Mutta jos kenellään on minkäänlaisia vinkkeleitä/kokemuksia järjestetyistä retkistä, otettaisiin ne mieluusti vastaan! Kuukaudessa ehtii toikkaroida mielin määrin omin nokkineen, joten joku järjetetty reissu olisi mieluisa. :) Anyone?

Matun vanhemmat toivat brassituliaisina suklaata ja Havaianakset - täydellisen mukavat ja laadukkaat sandaalit, jotka pakataan Sanukien lisäksi mukaan reissuun. Murun tossuissa oli fillareita (niinkuin dh-ajajalla kuuluukin), minä sen sijaan sain oman lempivärini. Havaianaksia löytyy hyvin varustelluista retki- ja urheilukaupoista sekä Brandokselta. Niin ja, suklaalaatikon sisältö on taivaallista.



Tunnisteet: , ,

2 kommenttia:

Anonymous humu kirjoitti...

Hitto sulla on sanukit. Olisin ostanut ne intersportin alesta (19 euroa!!!), mutta juuri minun kokoani ei ollut. Sen sijaan ostin vaellussandaalit, joihin olen perin kyrpiintynyt. :D Ne hankaa ja puristaa ja arght. Liikkeessä ne tuntuivat tosi hyviltä jalkaan, mutta kotiin päästyäni painavilta ja liian pieniltä. En tajua! Ehkä sitten haen sanukit kuitenkin... vaikkapa sitten täyshintaisina.

15/9/10  
Blogger syys kirjoitti...

Me saatiin Sanukit alesta 40€/kpl :) Thaikkuja vartenhan ne hankittiin, mutta Matu kulki niillä kyllä jo koko kesän Suomessakin eli sisäänajo on hoidettu! Omatkin on oikein passelit ja suosittelenkin ko. merkkiä ihan lämpimästi. Ei purista eikä hankaa ja mukautuu jalkoihin ajan myötä. Niitäkin saa siis Brandokselta! :)

Mutta harmi et sun kengät ei tunnu enää hyvältä :/ Laita ne myyntiin huutoon tai pallontallaajille, etköhän sä niille kodin löydä!

Ja täytyy kyl myöntää, et tuo Intersportin ale on ollut ihan kreisi - tolla hinnalla pitäis ostaa ihan minkä väriset tahansa, jos vaan olis niitä kokoja. :)

16/9/10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu