Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

BUSTED

18.10.2010

BUSTED

Lukijakaartia tahdittaa pian jo Matiaksen mummokin, sillä täältä löytyneet hääkuvamme on bongattu juhlavieraiden toimesta ennen kuin oikeita kiitoskortteja/zipattua kuvakansiota on ehditty toimittaa kanssajuhlijoille. Siinä vaiheessa, kun mummo soittaa ja kyselee netistä löytyvien kuvien osoitetta (omistamatta tietokonetta), on varmaankin aika laittaa hääkuvat tilaukseen.. (; Lähisuvun koostuttua matkailuun sekä kulinaristiseen herkutteluun hurahtaneista ihmisistä voin vain todeta valinneeni ympärilleni oikeat ihmiset. Ja oikean miehen. Tai sitten he valitsivat minut. Tai yhteiset kiinnostuksen kohteet vain ajoivat meidät samaan perheeseen. Siispä tervetuloa seuraamaan Kaukokaipuuta te muutkin prinsessalle sukua olevat ystävät!

***

Mikä sen mahtavempi sattuma kuin juuri alkaneet UFFin alepäivät. Tulimme nimittäin juuri puhuneeksi thaikkumatkan varustuksesta: millä takilla lähtisimme liikenteeseen, kun Suomessa on pakkasta ja Thaikuissa ei? Hetken pohdiskelujen jälkeen tulimme siihen tulokseen, että päälle nakataan vain ohuet sade/kuoritakit, joiden alle hankitaan mahdollisimman edulliset (ja todennäköisesti todella komeat) villapaidat, jotka voidaan sitten hyvällä omalla tunnolla jättää lentokentälle. Kotiinpaluu pitää junailla siten, ettei bussia tarvitse odottaa ulkona. Onnistunee varmasti ja repusta säästetään sen talvitakinkokoinen tila tuliaisille. Ja ne villapaidat pelastetaan UFFista mieluiten tulevana lauantaina.

Tasarahapäivät UFF:n myymälöissä 18.-30.10.

MA 18.10. kaikki vaatteet max. 7 euroa
TI – KE 19. – 20.10. kaikki vaatteet max. 6 euroa
TO – PE 21. – 22.10. kaikki vaatteet max. 5 euroa
LA – MA 23. – 25.10. kaikki vaatteet max. 4 euroa

TI – KE 26. – 27.10. kaikki vaatteet max. 3 euroa
TO – PE 28. – 29.10. kaikki vaatteet max. 2 euroa
LA 30.10. kaikki vaatteet max. 1 euro

***

Muotiblogien videopostaukset voidaan luokitella täysin omaan kategoriaansa. Kaukokaipuu löytyy kuitenkin hyväksi ja käytännölliseksi havaitusta Vimeosta, eli kunhan ensimmäiset järkevät videoinnit (CASION testivoittajapokkarilla ja HD-kuvalla) saadaan tallennettua, jaan audiovisuaalisen ilon myös teidän kanssanne.

***

Mikäli ranskalaisen arjen nostattamat inspiraatiot, hyvät fiilikset sekä au-pair -elämä kiinnostavat, kannattaa tsekata ME and LYON -tyyliblogi, jonka kautta itsekkin seurailen tutun tytön vuodenmittaista reissua ihanassa Lyonissa.

***

BOARDEXPO ! Siellä nähdään !



























Rukan remmin kasvomaalaus-sessarit 2008




4 kommenttia:

Anonymous Nannu kirjoitti...

Liikuttavaa, jos Anjakin alkaa seurata tätä blogia. ^^

Muistakaa ottaa kuvat villapaidoista! :D

19/10/10  
Blogger syys kirjoitti...

:)

Täytynee napata kuvat tulevista hirvityksistä!

19/10/10  
Blogger Lotta kirjoitti...

Oon niin otettu ettei järkeä! Mikä onni muuten että on tämmöinen maailmanmatkaaja apuna mun matkoja mietittäessä :))

19/10/10  
Blogger syys kirjoitti...

Ahih <3 Oon kovin innoissani sun puolesta! :) Ja oma matkakuume on sellaisessa nousussa että!

19/10/10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu