Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

i have money, i can travel

9.12.2009

i have money, i can travel


Saatatte muistaa tovi sitten postaamani haasteen itselleni. Ja kuten lupasin, otin yhteyttä muualla kuin fb:ssä - lähetin nimittäin Allille etanapostia useammankin sivun :) Alli (Asta) on vanha ystävä muutaman vuoden takaa. Tutustuin tyttöön silloisen heilani kautta ja miten onnellinen olenkaan siitä, että pidetään edelleen yhteyttä! ..Melkein joka päivä fb:ssä, mutta myös näin etanapostitse sekä soittelemalla. Mesepommituksesta puhumattakaan. Oli jo tovin ollut minun vuoroni laittaa kirjettä matkalle ja kuten lupasin, I did it (; Mukaan laitoin teollisuuden hukkapaloista valmistetun heijastimen, jotta tipu näkyisi siellä, missä huiteleekin. Tällä hetkellä koneelta ei valitettavasti löydy mitään nasevaa yhteispotrettia, mutta kuten lupasin, laitan sen myöhemmin jonkin pienen tarinan kera. Näin muistutan itseäni siitä, miten tärkeitä ihmiset minulle ovat ja miten paljon enemmän minun pitäisi heidän kanssaan komminikoida - muutenkin, kuin päätteen ääreltä.

Tämä siis tapahtui edellisellä viikolla. Tällä viikolla olen sen sijaan askarrellut yli 20 joulukorttia yhdessä matun kanssa. Olen täysin toivoton Joulun suhteen. En sillä, että olisin myöhässä.. Vaan sillä, että aloitan huseeraamisen jo lokakuussa. Osan lahjoista olen hankkinut jo syyskuussa. Rakastan Joulua ja ihan kaikkea siinä. :) Joulukorttiteema oli tänä vuonna muhkea joulutorttu (laitan kuvan korteista myöhemmin). Tosin Allille ja Allin perheelle lähti Joutomaan lumihiutaleita puhalteleva norsukortti (Allin äiti kerää norsuja). Tänään aion vielä kirjottaa joulutervehdykset Italiaan, Serbiaan, Kanadaan ja Bulgariaan. Parhautta!

Ja parhautta on muuten myös se, että työsopparia jatketaan eli ei hetkeen huolta huomisesta! :) Assarin hommat kuitenkin vaihtuvat suunnittelijaksi ja toimenkuva muuttuu hieman. Duunailen siis verkkopalveluissa ja enimmäkseen teen töitä Photarin ja Flashin kera (miten ihanaa!) palvelukehityksen ohella. Valmistuin siis teolliseksi muotoilijaksi, mutta tällä hetkellä olen lipsahtanut hieman enemmän visuaaliselle puolelle tuotesuunnittelun sijaan. Tosin oman alan hommiahan tämäkin on ja olen kovin onnellinen työpaikastani, meillä kun on niin marginaali ala työllistyä :/ Mutta hei, tulevien reissujen rahoitus on taattu!

Kuulin muuten, että eräs tila- ja kalustemuotoilijaksi valmistunut hyvä ystäväni (ja erasmus-vaihtokaverini) muuttaa tammikuussa Kallioon, voi pojat! Toivottavasti nähdään sitten asap, Niko! :) Ensi viikolla postijonossa on sitten kuopiolaistunut, italialainen Sara. (; Mutta siitä kerron enemmän, kunhan kirje (olen tällä hetkellä niiden kannalla muistamisessa) on lähtenyt liikkeelle.


[Sienna-Perugia-Lago Trasimeno-Isola Maggiore jatkuu vielä tänään!]

Tunnisteet:

2 kommenttia:

Blogger Kia kirjoitti...

Joulujoulu tule jo (mutta älä ihan vielä jotta ehdin tehdä lahjat loppuun)!

9/12/09  
Blogger syys kirjoitti...

Oi lahjojen tekeminen itse on niin ihanaa ! Ja miten ihanaa sellainen omakätinen lahja onkaan saada :)

10/12/09  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu