Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

London calling vol. 2

12.4.2010

London calling vol. 2

Keväällä on hyvä valmistautua alkavaan vuoteen ja käydä karistamassa kotomaan pölyt kengistä jossakin päin maailmaa. Vaikka koetin naarata Prahan reissua pitkän tovin, eivät hinnat olleet kovin suopeita reppureissukukkarolle. Pienen pohdinnan ja ahaa-elämyksen jälkeen (sekä utelun siitä tahtoisiko matu käydä uudelleen Lontoossa - no niin, kukapa ei!) päädyin varaamaan lennot Lontooseen 6.-9.5. Reissu on matun synttärilahja, vaikka kypsymistä juhlitaankin virallisesti vasta seuraavalla viikolla.

Muru on (kuten äitinsä) mielettömän taitava ruoanlaittaja ja häärää mielellään keittiössä, tutkii uusia reseptejä, kokeilee ja ostelee tuliaisiksi mausteita. Synttärilahjaksikin toinen toivoi uutta paistokasaria :,,) Olisin tietty voinut odottaa yllärin paljastusta pidemmällekin, mutta itseni ja matun tuntien on reissun odottaminen aina puoli intoa! Pysyin siis hiljaa kaksi viikkoa, jonka jälkeen luovutin ja paljastin salasuunnitelman.

N: Muru, varasin meille pöydän perjantaille 9.5, mennään juhlimaan sun synttäreitä.
M: *ylettömän iloinen ja tyytyväinen, oli mielissään ja tuli halimaan*
N: Haluatko tietää minne mennään?
M: No en mä nyt vielä.

*menee hetki*

N: Ootko ihan varma ettet halua tietää?
M: No en oo, jos nyt sit kuitenkin.. Jännittää!
N: No sen raflan sivut on tässä koneella auki, voit tulla itse katsomaan. (;

Vaikka sivujen tekstit olivat lontooksi, ei murulla raksuttanut alkuunkaan (kuten oli tarkoituskin). Kun Jamie Oliverin nimi lävähti ruutuun muru vaan ihmetteli, että milloin ne ovat muka avanneet raflan Helsinkiin? Kun töräytin, että "Siis meidän ei tarvii lähteä Tampereelle saakka *vink vink*" murulla välähti, että nyt saattaa olla kyse lentämisestä. Ja reissusta. Ja Helsinki-Vantaasta ainaisen RyanAirin sijaan. Ja siitäkös riemu repesi!

Buukkasin siis pöydän Jamien Fifteen -ravintolasta perjantaille, eli synttäreitä juhlitaan ihan toisessa paikassa mitä alkujaan luultiin (; British Airways lennättää meidät perille seitsemäksi illalla ja takaisin Suomessa ollaan sunnuntaina siinä 23:00 jälkeen. En malta odottaa, sillä Lontoo on ihan mielettömän siisti paikka! Hostelli sijaitsee aivan Earls Courtin tuubin vieressä, jonne päästään suoraan Heathrowlta. Sijainti on siis mitä mainioin. :)


Matkakuumettahan ei yhtään nosta Mondon viime vuonna julkaisema Lontoon matkaopas, jossa oli diy-reitit Jack the Ripperin nurkille, edukkaisiin kuppiloihin, kirppareille ja moneen moneen muuhun mestaan/paikkaan, jotka jäivät tietämättömyyttämme viime kerralla kokeilematta/näkemättä. Tästä reissusta tulee siis huima! :) Niin ja, en malta odottaa että pääsen taas ruokkimaan niitä Hyde Parkin lihavia, kissankokoisia oravia! Love!


Muutamia otoksia edelliseltä reissulta 10/2008

Charlie the Unicorn!

Tunnisteet:

2 kommenttia:

Blogger Paula-Maija kirjoitti...

Ihana lahja <3

12/4/10  
Blogger syys kirjoitti...

Niin on, ja etenkin kun se on puoliks mulle :,,,D <3

14/4/10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu