Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Matkavinkit haussa Toscanan alueelle!

28.4.2010

Matkavinkit haussa Toscanan alueelle!

Huomenta!
 
Muutaman päivän hiljaiselo on tehnyt vain hyvää - oon saanut rästihommat tehtyä, vietettyä laadukasta ilta-aikaa matun kera ja noin muutenkin olen vaan lorvinut. Viikonlopun Kierrätystehdas imaisi voimat ihan täysin vaikka tapahtuma olikin aivan mainio ja erittäin onnistunut. Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan!
 
Kirjoittelen tuossa myöhemmin lisää, mutta nyt antaisin etenkin Italiaseralaisille - mutta myös kaikille muilel italiassa reissanneille - oman haasteen: Ystäväni on lähdössä kesäkuussa reiluksi viikoksi Toscanan alueelle miehensä kera. Osaan tietenkin antaa omakohtaisia vinkkejä ja paikkoja, joissa kannattaa käydä (etenkin Montepulciano. Mutta koska meillä kaikilla on varmasti mahtavia ja omalaatuisia kokemuksia, toivoisin tänne ihan mitä tahansa vinkkejä koskien
  • Firenzeä
  • Siennaa
  • Pisaa (jossa minä en ole käynyt)
  • ym muita lähialueita, sillä pariskunta aikoo vuokrata auton
 
Vinkkejä toivottiin etenkin ravintoloiden puolesta. :) Luvassa on siis sielua rikastuttava kulinaristinen lomailu, joten kaikki siihen liittyvä tai edes läheltä liippaava on tervetullutta. Sari olisi varmasti onnellinen, jos heittelisitte vinkkejä kehiin! :)
 
Ci sentiamo!

Tunnisteet: ,

5 kommenttia:

Blogger Noora kirjoitti...

Toscana on mulle ihan mysteeri. En siis osaa antaa mitään Firenzeä parempaa vinkkiä. (Onko Firenze edes Toscanassa???) Yksi kaveri vietti kesälomaansa Toscanassa srannalla ja piti kovasti. Luen kyllä mielellään, jos tänne niitä vinkkejä siunaantuu.

28/4/10  
Blogger Liza in London kirjoitti...

Heiii, tosi hauska haaste. Mäkään en ole Toscanassa käynyt mutta suunnittelen matkoja niin mielelläni, että voin vinkkejä antaa, vaikka se omakohtaisuus niistä sitten puuttuukin :p.

28/4/10  
Blogger syys kirjoitti...

Noora, Firenze on kaupunki Toscanassa (; <3 Aluehan on melko laaja, ja ihana!

Liisa, jos vaan mitään irtoaa tai löytyy niin kaikki vinkit kelpaavat! :) <3

28/4/10  
Blogger paula kirjoitti...

heipsan, viareggio tais olla toscanassa tai ainaki hyvin lähellä, joten musta ehkä onkin jotain apua :) pisassa vietin yhen päivän ja sain todeta kaupungin olevan varsin ruma, ankea ja tylsä lukuunottamatta sitä piazza del duomon aluetta, jossa siis kuuluisa tornikin sijaitsee. Oon ihan ilonen että voin sanoa nähneeni pisan tornin, mut uudelleen en kyllä kyseiseen kaupunkiin menis ainakaan päivää pidemmäks ajaks.

Jos on kiinnostunu överistä arkkitehtuurista, huvijahdeista ja hulppeista rannoista, niin viareggion rantabulevardi on ihan käymisen arvonen, siitäkin tosin saanee irti kaiken oleellisen päivässä tai muutamassa tunnissa.

viareggion lähettyvillä sen sijaan on vanha kaupunki nimeltä Lucca, jossa pistäydyin päiväretkellä, ja sitä pitäisin kyllä käymisen arvosena. kaupungin muurien sisältä löytyy vanhaa ja historiallista arkkitehtuuria vaikka muille jakaa ja muutenkin tosi sympaattinen tunnelma :)

muualla en ehtiny vierailla ku karkasin kotiin, mut ehkä näistäkin oli jotain iloa :)

29/4/10  
Blogger Notorious C.H.I.C. kirjoitti...

Ciao! Postasin omaan blogiini muutaman Toscana-vinkin, ehkä niistä voi olla jotain iloa! http://italianihmemaa.blogspot.com

4/5/10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu