Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Karttakokoelman kartuttamista

29.10.2010

Karttakokoelman kartuttamista






































Kuten Radio Rock on monta kertaa todennut: punaviini kruunaa syysillat. Hyvin sujuneen (ja vihdoin takana olevan) muuton kunniaksi nostimme sekä jalat pöydälle että punaisen maljan uudelle kodille.

Kuvassa tämänpäiväinen löytö Espoon Fidasta - vanhan ja upean, lasisen karttapallon adoptointia ei tarvinut kahta kertaa miettiä, kun kuulin vielä takahuoneessa majailevan (vein useamman pussin itselle ylimääräiseksi jäänyttä tavaraa lahjoituksena) karttapallon lähtevän uuteen kotiin kahdellakymmenellaviidellä eurolla. Riemulla ei ollut rajaa, sillä vastaavanlaisista (ikäisistä) metalli- ja puuosista rakennetuista palloista saa normaalisti pulittaa reilusti yli 50 euroa.

Kartasta löytyvät niin Neuvostoliitto, Jugoslavia, Burma, Siam kuin Suomen yhteys Jäämereen. Leppoista viikonloppua kaikille lukijoille!

Tunnisteet: ,

5 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Teidän kokoelma on todella kaunis!

29/10/10  
Blogger Elli kirjoitti...

Mahtava loyto!

Onnea uudesta kodista, mahtaa olla mukava paasta hiukkasen isompaa kotiin? :)

Pahoitteluni muutto-onnitteluiden viivastymisesta. Energia ei ole viime aikoina riittanyt kuin lukemiseen. Blogien siis, ei kurssikirjojen. ;D

29/10/10  
Blogger humu kirjoitti...

Onpas hieno pallo! Meidän iskälläkin on jossain tuollainen, mutta en tiedä missä... Täytyisi etsiä!

30/10/10  
Blogger syys kirjoitti...

Elli, kiitokset! Uudessa kodissa on ihanaa ja TILAVAA. Kun nurkkia ei täytä tavaralla, on mielikin virkeämpi <3 Täytynee laittaa muutamia kuvia jahka kaikki on paikallaan.

Tsemppiä opintoihin! ;D

humu, Etsi ihmeessä! Ja etenkin jos se on lasinen, kuten tämä meidän :) Karttapallot on ihania tunnelmanluojia. Noissa reilialbumin kuvissa taka-alalla näyttäytyvät pallo on siskon muovinen kapistus, joka sekin on hauska koriste-esine. Mutta jos valittavana on metalli ja puu, niin.. (;

1/11/10  
Anonymous jukka kirjoitti...

MIELETTÖMÄN HIANO !

1/11/10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu