Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Latvialainen keittiö

16.12.2009

Latvialainen keittiö




Ah, unohdin edellisestä postauksesta ehkä sen kaikkein tärkeimmän to do:n! LIDO. Latvialainen keittiö pääsee täysiin oikeuksiinsa tässä paikallisessa ruokaketjussa, jonka safka vaan sattuu olemaan mielettömän hyvää. Riiassa on siis kokonainen ketju latvialaisia ravintoloita, jotka kulkevat Lido-nimen alla. Ravintoloissa on itsepalvelu, eli voit kerätä omalle tarjottimellesi mitä haluat. Pöydät notkuvat eri vaihtoehdoista ja jokaisella lautasella on oma hintansa. Pääruuan saa kokilta, joka valmistaa ruoat aivan silmiesi alla. Koska kielimuuri saattaa olla aika suuri, voit hyvillä mielin hymyillen osoittaa vaikka kädellä mitä haluat. Tarjolla on useita laatuja eri perunoita, kalaa, kanaa ja lihaa. Kastikkeista puhumattakaan.

Myös jälkiruuat ovat valmiiksi annosteltuja, eli samoin kuin alkupalat, voit kerätä tarjottimelle mitä haluat ja suunnistaa kassalle. Oma annos maksoi yleensä jonkun 6-8€ alkupaloineen, pääruokineen, juomineen ja jälkkäreineen. Hinnat ovat siis erittäin huokeita ja suositellaan matun kera kyllä Lidoja ihan kenelle tahansa! Itsehän ei juuri muualla käytykään syömässä.

Tunnisteet: , ,

2 kommenttia:

Blogger Laurenzia kirjoitti...

Oih, muistan itsekin Lidon herkut! Kävin Riiassa 16-veenä, eli olisi ehkä jo aika uusintareissullekin :)

Satuitko maistamaan latvialaista olutta, jonka alkukirjain oli Z? Se oli pitkään mun ehdoton suosikki oluissa (kunnes löysin tumman tsekkioluen Gambrinuksen), mutta en ole sitä sen jälkeen saanut, saati muista että mikä mahtoi olla nimeltään...

17/12/09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Maan bisse putoo hyvin. Ai kun tuli ikävä!

17/12/09  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu