Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

355km / hour

11.1.2010

355km / hour

Italiasera -haaste keräsi ihania postauksia meiltä kaikilta I -maata rakastavilta, huippua! Josko jossain vaiheessa saataisiin ihan kunnon miitti pystyyn. (;

Kuten osa jo tietää, kuulun siihen vähemmistöön, joka rakastaa talvea. Monikaan asia ei voita lumista maisemaa, alamäkeä, raikasta/kylmää ilmaa sekä lautaa jalkojen alla. Oikeastaan tällä hetkellä en keksi mitään sellaista. Tai no, Italian lämpö? Prosciutto crudo? Milano Design Week 2010? Ehkä ne, ja myös Faenzan pupu-puisto! Mutta as I said, talvi - ainakin tämän vuotinen - on aivan kertakaikkisen super!

Rinteeseen hinku on aivan päätön ja tilattiinkin matun kera yhteinen SkiCard. Kortti maksaa itsensä (35€) nopeasti takaisin, sillä sitä vilauttamalla kaksi huimapäätä laskee yhden hinnalla kerran jokaisessa laskettelupaikassa. Ja korttihan toimii lähes 80 eri hiihtokeskuksessa ympäri Suomen! Mehän jäädään voitolle jo heti kättelyssä, kun pyörähdetään Sappeen lisäksi Messilässä, Himoksella, Talmassa ja missä vielä! Onko heittää hyviä paikkoja? :)


Kävin myös naaraamassa itselle uudet laskupökät. Tai eihän minulla sellaisia edes varsinaisesti ollut, sillä viime vuonna konttasin mäkeä vielä mustilla toppahousuilla. Olivat muuten ihan liian kuumat paksun vanuvuorinsa takia, mutta nämä uudet.. Nämä uudet Rip Burgerman Pantsit ovat aivan mahtavat! Löysin ne Foorumin Intersportista -40% alella. Nämä olivat mallihousut ja sovittamattomina aivan uuden veroiset. Ovh oli 218€, mutta alen jälkeen pökät lähtivät kotiin 130€:lla. Aikamoisen hyvä diili siis. Pökät ovat miesten, sillä en sovi naisten housuihin vaikka kuinka yrittäisin. Tarvitsen niin paljon ilmaa ja tilaa jaloille, etteivät likkojen muotoon ommellut housut ole minua varten. Höh.


John Burgermanin suunnittelemat laskuhousut ovat aivan loistavat. Materiaalista yli 50% on kierrätettyä PET:iä, joten ideologiakin passaa meikäläiselle oikein hyvin. (: Oikeasta taskusta löytyi myös "wastebag", eli vettä pitävä kankainen roskapussi, johon on printattu eri jätteiden maatumisaikoja. Banaanin kuoretkin ottavat yli kaksi vuotta! Eli jos rinteessä tulee nakerrettua suklaata tms muuta välipalaa, voi roskan huoletta laittaa tuohon narulla taskun pohjaan kiinnitettyyn wastebagiin. Mi piache!

Material:
/ Fortress 10,000/8,000 eco waterproof (mm)
/ breathable (mpv) coated 55% recycled PET fabric with exclusive
/ Artists of the Search Jon Burgerman art

Tässä vielä slide meidän viime vuotisesta Rukan reissusta, joka oli itselle eka laskureissu never. Tuo musta takki (pusukuvassa) on viime talvena heräteostoksena hankittu Burtonin likkojen lautailutakki, eikä 250€:n hinta ole kirpaissut kertaakaan takin ollessa lämmin, mukava ja oikeasti kaikin puolin täydellinen. Olen siis lautaillut viime kaudesta lähtien (matun ja papun opastuksella), enkä viime viikon Sappeen reissulla kaatunut kertaakaan (; Mikä olis siis aikamoisen siistiä näin ekaksi kerraksi tänä kautena. Noin muutenkin lautailun opetteleminen on alun pientä takkuilua lukuunottamatta sujunut hyvin, enkä malta odottaa seuraavaa reissua rinteeseen! Pojat ovat käyneet yhteisillä laskureissuilla jo useampana vuonna, ja viime kerralla (jolloin likat olivat ensimmäistä kertaa mukana) yhden rinnepäivän teemana olivat eläimet. :D Meikäläinen on tuo kirahvi, joka toimi aiemmin penkkaripukuna. Jo vaan oli hulvatonta rinteessä, voitte kuvitella miten riemuissaan pikkulapset olivat :D Ja vähän aikauisemmatkin (;













Kuvat: Doodlesplatter, Megamodo

Tunnisteet: , , ,

5 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mageet housut. Laita kuva laudastakin jossai vaihees!

Italian lautailureissuista löytyy postauksia pallontallaajilta.

-hane

11/1/10  
Blogger Unknown kirjoitti...

Sunkin lukioille alennusta nyt kun matkamessujen halvat hinnat on netissä ja Finnairin sivut ei toimi.

Alennuskoodi Matkamessujen tarjouksiin on GO738
http://www.area.fi/area/messut/index.php

11/1/10  
Blogger Paula-Maija kirjoitti...

Hienot housut! Ja tsemppiä lautailun opettelemiseen! Itsellä kyseinen laji on ollut "työn alla" jo muutaman kauden ajan, mutta kun niitä laskupäiviä per kausi ei ole kovin monta ja kun laskuseura yleensä turhautuu kaltaisestani hitaammasta laskijasta, ei taidot luonnollisestikaan kehity... Ehkä joku päivä :)

11/1/10  
Blogger syys kirjoitti...

Anonymous: Pitää laittaa, kunhan ensin saan armaasta jonkun kuvan napattua :) Ja Italia-aiheet oonkin tsekannut, toivottavasti joku jaksaisi kirjoittaa vielä lisää!

Isak 8: Kiitos :)

Paula-Maija: Kiitos vaan :) Itsekin pidän näistä kovin! Me käytiin aika monesti viime kautena laskemassa, mutta uskoisin että tänä talvena käydään vielä vähän useammin kerta kelit ovat näin ihanan lumiset!

Meillä menee porukka eri vauhdissa, eli patistan paremmat laskijat ihan suosiolla omia reittejään - saan sitten jynssätä omia polkuja ihan huoletta :D Ei kukaan varmasti minuakaan jaksaisi odottaa ü

12/1/10  
Blogger Liza in London kirjoitti...

Miitti! Miitti!

17/1/10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu