Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

yllätyskinkeröintiä

13.1.2010

yllätyskinkeröintiä






Ciao tutti! Uuden vuoden päivitys odottaa vieläkin, sillä eilinen ilta kului täysin tyystin ja tykkänään Iguanassa kera Nikon. Juttua olisi riittänyt vielä varmaan aamutunneille saakka, mutta oli pakko luovuttaa ja lähteä kotiin nukkumaan. :) Niko siis muutti juuri Kuopiosta tänne Helsinkiin ja ollaan siis opiskelukamuja Kuopion Muotoiluakatemiasta. Mutta siis, koetan kuitenkin saada sen UV päivityksen asap valmiiksi!

Sillä välin muutama kuva viime viikonloppuisista ylläriläksijäisistä Andylle ja Ernalle. Antti pääsi opiskelemaan muotoilua Kouvolaan, joten pitihän sitä sitten kemuta koko porukalla! Andy sai mukaansa kunnon skissaustussit, lehtiön ja luonnoskirjan. Kaikki toivat hirmuisesti syötävää ja juotavaa, jota ei kuitenkaan säästynyt aamuun saakka. Haha!

Matu ei sitten ole minua noin paljon lyhyempi, mitä ylin kuva antaa ymmärtää :D Oikeasti meillä on eroa vain kaksi senttiä - ja minä olen siis kuitenkin se pidempi, komiat 183cm. Tarkkasilmäiset bongaavat meikäläiseltä spritzi, omnom! Muissa kuvissa .. No junakuvassa haluttiin vaan punkea kaikki sylikkäin, ja kahdessa muussa ainoa tarkoitukseni oli rehellisesti vain sabotoida kuvia :D Eli tunkea Hannan sekä Andyn+Ernan kuvaan.

Hauskaa illanjatkoa, me aletaan tutkailemaan jotain leffaa ! A presto !

Tunnisteet:

3 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ootte söötti pari :-) Yllätysjuhlat ovat kyllä parhaita eli kiva että järjestitte!

14/1/10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Rakastan sun hiuksia! Ihana look, kertakaikkiaan!

14/1/10  
Blogger syys kirjoitti...

Tattis :D Tuo on varsinainen muikistelukuva. Ja totta, yllärikemut on supereita!

Pyh :D Mutta kiitos, onneksi punastelut jäävät tänne ruudun taakse piiloon. <3

15/1/10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu