Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

2 ... 1 ... 0 !

4.5.2010

2 ... 1 ... 0 !

Istuuduttuani ylihuomenna BA:n koneeseen siinä 17:45 aion tasan varmasti nauttia lasillisen punaviiniä. Tai ehkä kaksi. Inhoan lentämistä, mutta luotan reissunpäällä laukeavaan hyvänolontunteeseen ja leppoisuuteen. Mikä tahansa väline joka liikkuu, tuo hyvänolon tunteen. Paitsi lentokone. Tai toivottavasti sekin joskus, sillä kyllähän lentopelostakin pääsee eroon.


I travel not to go anywhere, but to go.
I travel for travel's sake.
The great affair is to move
.
~Robert Louis Stevenson








Oon bongaillut perjantaita ajatellen kauppoja, joihin on ehdottomasti päästävä. Yksi ehdoton ygönen on Lazy Oaf, josta ollaan tilattu paitoja jo useampaan otteeseen. Jay! Mondon viime vuonna julkaisema matkaopas lähtee mukaan ja voisin vuodattaa hunajasanoja sen käyttökelpoisuuden vuoksi vaikka kuinka monta purkillista. Suosittelen siis Mondon oppaita ihan kaikille, minne tahansa menettekin.

Niin ja, eilen alettiin fiilistelemään thaikkureissua.. Tsekattiin siinä samalla paljonkos me oltiinkaan ehditty keräämään yhteiseen matkakassaan ja yllätys oli aikamoinen, kun summa oli kolminkertainen verrattuna siihen, mitä kumpikaan veikkasi :-----D Eli toisinsanoen meillä on matkakassa pulkassa kahden hengen viikonmittaiselle lautailureissulle Puolan Zakopaneen keväälle 2011! ..Ellei se thaikkula sitten kutita enemmän (;

Tunnisteet:

2 kommenttia:

Blogger K kirjoitti...

Hei kuule, itse CouchSurfingista jo pidemmän aikaa erittäin innostuneena ja sitä 'ilmiötä' täysillä kannattavana haluaisin tietää sunki mielipiteitä asiaan liittyen. Vois olla mielenkiintoista! (:

4/5/10  
Blogger syys kirjoitti...

Oh, no vautsi. Tsekkaan ko. aiheen ja annan kuulua oman mielipiteeni! :) Kiitti <3

5/5/10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu