Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Greetings from the sunny Sunderland!

9.11.2010

Greetings from the sunny Sunderland!


"Sunderland on pieni, mutta sitäkin vilkkaampi opiskelijakaupunki. Yliopiston kampusalueet vilisevät elämää ja monikulttuurisuus kukoistaa miljöötä. St.Peters:n sillalta on upea merkinäkymä - rannalle on ehdottomasti päästävä käymään.
Metromatka Sunderlandista Newcastleen on vain puolisen tuntia. Arkkitehtuuri ja näyttävä Monumentti koristavat suurkaupungin katukuvaa. Shoppailijan mekka Eldon Square tarjoaa muodinnälkäsille kulutettavaa aina halpaketjujen vaatteista kalliisiin merkkituotteisiin. Myös Theatre Royal on käymisen arvoinen; viimeksi sen lavaa tähditti maailmankuulu The Alvin Ailey Dance Company."
~Marjukka







































Pyysin pikkusiskoa lähettämään terveisensä Kaukokaipuun lukijoille; lyhyt ja ytimekäs debytointi jalostuu, ainakin toivottavasti, tulevaisuudessa paljon pidemmälle avaten enemmän tietoa paikallisista kulttuuritapahtumista, esityksistä ja näyttelyistä - opiskeleehan sisko sentään Sunderlandin Yliopistossa tanssikoreografiksi. Kolmivuotisen taipaleen ensimmäinen syyslukukausi on alkanut hyvin ja neiti tuntuu viettävän aikaa enemmän Newcastlessa kuin varsinaisessa kotikaupungissaan. (; Kyllähän se minustakin olisi ihanaa pakata tanssikengät aamuisin reppuun ja suunnata luentojen jälkeen eri tanssitunneille.

Ja mitä tulee siihen ainaiseen pohdintaan kaukosuhteiden kestämisestä, ovat siskoni sekä miehensä erittäin hyvä esimerkki toimivasta parisuhteesta. Toinen asusti ja opiskeli vuoden Hollannissa, toinen Briteissä. Uusi kierros on päällä, sillä hieman ennen siskon karkaamista takaisin Britteihin ehti murunsa hypätä koneeseen kohti San Fransiscoa sekä yksityiskoulun tarjoamia graafisia opintoja. Miehen opinnot päättyvät kylläkin jo tämän vuoden loppuun, mutta olen kuullut huhua siitä, että mahdollisia töitä katseltaisiin seuraavaksi Brittilästä. (;


kuvat: source





Tunnisteet: ,

5 kommenttia:

Anonymous Essi kirjoitti...

Terkkuja takaisin! Lukisin mielelläni lisää ko. kaupungista sillä suunnataan sinne muutaman kuukauden päästä :)

9/11/10  
Blogger Minä vaan kirjoitti...

Luulin että tuo sun nimimerkki on keksitty :)

11/11/10  
Blogger syys kirjoitti...

Voi, olen kyllä ihan oikeasti Rouva Ruusunen :) <3 Fb paljasti (;

13/11/10  
Blogger Minä vaan kirjoitti...

Juu, todella söpö nimi :)

14/11/10  
Blogger syys kirjoitti...

Kiitos :)

15/11/10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu