Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lapsellinen kysely ja sitäkin syvempi myssy

8.11.2010

Lapsellinen kysely ja sitäkin syvempi myssy

Kävellessäni pienessä aamupakkasessa kohti työpaikkaa en voinut olla ajattelematta farkkusortsien ja bikinien nykäisemistä ylle reilun parin kuukauden päästä. Turkoosit Havaianakset pitäisi ottaa koeajoon mitä pikimmiten, sillä ainakaan minä en ole vielä tottunut muovitankoon varvasvälissä. Kyseiset tossut ovat onneksi mitä pehmeintä materiaalia, joten en usko tulevan totuttelun olevan kovin suuren työn takana?

***

Destination Unknown -blogin Satu sekä uusin suosikkibloggarini La Vida Locan Sari haastoivat lapselliseen kyselyyn, eli tässä niitä pikku-Nellan pohdintoja vuosien takaa:


Mitä vastasit kysymykseen “Mitä sinusta tulee isona?”
Poliisi, seriffi ja astronautti. Päädyin kuitenkin lukion ja levykaupan kautta Kuopion Muotoiluakatemiaan ja sieltä teolliseksi muotoilijaksi.

Mitkä olivat sarjakuvien/piirrettyjen lemppareitasi?
Lucky Luke! Aku Ankat eivät kiinnostaneet, sillä länkkärimeininki vei heti mennessään. Valmistujaisteni (-09) teemana oli lapsuuden sankari/toiveammatti, joten kyseinen kova lienee paras mahdollinen kertomaan meidän molempien haaveet.. (;





































Lempileikkejäsi?
Kirkonrotta, Kymmenen tikkua laudalla, keinupolttis ja aivan perinteinen polttopallo. Kuka pelkää mustaa miestä oli myös kiva (vaikka nimi muutettiinkin hajuttomampaan ja mauttomampaan) sillä pingoin paljon kovempaa, mitä monet ikäiseni. Katulätkä tuli kuvioihin 5-7. luokilla kera Oton ja Petrin. Yleensä pojat tunkivat minut maaliin ja lämivät jalat reikäpallonmuotoisille mustelmille (; Rakkaudesta se hevonenkin potkii. Terveisiä vaan pojille, nähdäänhän pian!

Parhaat synttärit ja miksi?
Taisivat olla poikapuolisen kaverin synttärit, jonne ei tullut minun lisäkseni ketään muita (sad, mutta kivaa oli!), ja jonka vuoksi sain syödä kanelilla ja sokerilla kuorrutettua riisipuuroa niin paljon kun napa veti!

Mistä urheilusta pidit/harrastit?
Kolmentoistavuoden lentopalloharrastus on edelleen lähinnä sydäntä. Kartoitan par'aikaa Espoon alueen joukkueita, sillä hinku kentälle on vuoden tauon jälkeen hurja!

Ensimmäinen musiikki-idolisi?
Aki Sirkesalo! Toimii edelleen ja tsunamikohtalo harmittaa. Akin jälkeen tuli Ricky Martin, johon ihastuttuani leikkasin hiukseni lyhyiksi 6. luokan kesällä. Sen päivän jälkeen ei ole pitkiä hiuksia näkynyt (; En koskaan kuunnellut Spaissareita tai Bäkkäreitä, en myöskään fanittanut Titanicia ja inhosin (silloin, nykyisin nostan hattua) DiCapriota. 6. luokalla kehiin tuli Green Day, joka on edelleen se kaikkein kovin ja komein.






Paras lahja, jonka olet saanut?
Pikkusiskon Kassu-kani.

Mitä olisit halunnut elämässäsi tehdä, jota et ole vielä tehnyt?
Nyt en kyllä osaa sanoa. Olen tehnyt aina sen mitä olen halunnutkin. Halutessani reilaamaan säästin ja lähdin. Halutessani Saksaan festareille säästin ja lähdin. Halutessani tatuoinnin säästin ja otin. Simple? Olen ehtinyt toteuttamaan niitä unelmia, joista olen haaveillut, ja tiedän tulevaisuudessa toteuttavani niitä vielä paljon lisää. Ehkä ne Claptonin aiemmat keikat olisi kuitenkin ollut mahtava nähdä, mutta tilanne onneksi korjataan ensi vuoden kesäkuussa. (; Kaikkein suurin este tekemisilleen ja unelmilleen on ihminen itse. Kun sen tajuaa ja kun siitä pääsee eroon, on kaikki mahdollista.


"Kun haluat jotain, koko maailmankaikkeus auttaa sinua saavuttamaan sen"

~Paulo Coelho, Alkemisti 1988

"Miksi meidän on kuunneltava sydäntämme?"

"Siksi, että siellä missä on sydämesi, siellä on aarteesi."
"Sydämeni on levoton. Se haaveilee, liikuttuu vähästä, esittää minulle vaatimuksia, eikä anna minun nukkua öisin. "
"Oikein hyvä. Sydämesi on elossa. Kuuntele vain edelleenkin mitä sillä on sanottavaa. "


"Sydämeni on petollinen", poika sanoi alkemistille, kun he pysähtyivät lepuuttamaan hevosiaan. " Se ei halua että jatkan matkaa."
"Oikein hyvä", alkemisti vastasi. "On luonnollisesti pelottavaa vaihtaa unelmaan kaikki se minkä on saavuttanut."
"Miksi minun pitäisi sitten kuunnella sitä?"
"Siksi ettet pysty vaientamaan enää sen ääntä. Ja vaikka et olisi kuuntelevinasi sen puhetta, se sykkii edelleen rinnassasi ja kertoo yhä uudelleen mitä se ajattelee elämästä ja maailmasta"
"Onko minun kuunneltava sitä, vaikka se pettäisi minut?"

"Petos on isku joka tulee odottamatta. Jos tunnet hyvin sydämesi, se ei pysty pettämään sinua milloinkaan, koska tiedät sen haaveet ja toiveet ja osaat toimia sen mukaan. Kukaan ei pääse pakoon sydäntään. Sen vuoksi on paras kuunnella mitä se kertoo, koska vain siten voi välttää odottamattomat iskut. "


~Paulo Coelho, Alkemisti 1988









Tunnisteet: , ,

6 kommenttia:

Blogger Sari kirjoitti...

Mua itketti tossa "Sydämeni on levoton. Se haaveilee, liikuttuu vähästä, esittää minulle vaatimuksia, eikä anna minun nukkua öisin. "-kohdassa :<<<< !! <3

8/11/10  
Blogger Sari kirjoitti...

Huomasitko muuten että minäkin olin haastanut sinut tähän :D :<

8/11/10  
Blogger syys kirjoitti...

Huomasin! Ja unohdin näköjään kirjoittaa sen tuohon Sadun kaveriksi, hitto! Anteeksi, korjaan asian heti <3

Ja niin, tuo lainaus on niin <3
Pikaisia paranemisia pupu!

8/11/10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ootteko ihana pari ! ;-----D

8/11/10  
Anonymous Oona kirjoitti...

Tuo hevonen on aivan mielettömän hieno! :D Buutsit pitäs vielä hankkia!

8/11/10  
Blogger syys kirjoitti...

Ano, tattis! :D
Ja Oona, oot oikeessa! Silmä kovana kirpparille!

15/11/10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu